Deze fout kreeg ik toen ik Internet Explorer 9 op mijn Windows 7 PC probeerde te installeren. Met versie 3.5 onder Windows 10, zou je ook eens naardeze thread op tenforums.com kunnen kijken. De thread heeft ook veel links naar andere nuttige info. Versie 4 en versie 1 zijn onafhankelijk van de rest, en kunnen altijd gedeïnstalleerd worden.

  • Veel gebruikers stappen niet over naar 10, omdat hun pc te oud is voor het nieuwste besturingssysteem.
  • De lesstof sluit uitstekend aan op iedere methode.
  • Sterker nog, als je nu een schone installatie doet van 7 zonder SP1, dan vindt hij de eerste updates in een paar minuten.
  • Positieve uitschieters in Azië zijn A2 Milk (+ 7,16 %), Techtronic Industries (+ 4,51 %) en China Tourism Group (+ 3,49 %).

Nadat u de stappen hebt voltooid, zou u de foutcontrole op de computer niet langer moeten zien. Met de rechtermuisknop klikt u op het apparaat en selecteer de optieApparaat verwijderen. Zoek naar deLaatste kwaliteitsupdateen klik erop om de ​​recente maandelijkse update te verwijderen. Of klik op de optieLaatste functie-update verwijderen om terugte keren naar een vorige versie.

Tip 03: Installatie

Afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie – geleverde producten kunnen verschillend zijn; aan de illustraties kunnen geen rechten worden ontleend. Dell kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in typografie of fotografie. Promotieaanbiedingen gelden tot een maximum afname van vijf stuks per besteller. De online vermelde prijzen en aanbiedingen gelden uitsluitend voor online aankopen via de webwinkel van Dell. Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opstartinstellingen → Opnieuw opstarten. Als de Short Test zichzelf voltooit en windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/pshe zegt dat de harde schijf geen fouten heeft, zou ik ChrisF’s antwoord willen volgen om het chkdsk /r commando in Recovery Console uit te voeren. Het normale herstelproces in zo’n geval is het uitvoeren van de opdracht chkdsk /r vanuit de Recovery Console, en dan verder te gaan.

Hoe Kunt U Een Blauwe Scherm Herstellen Tijdens De Upgrade In Windows 10

De file die je krijgt heeft extensie .DIAGCAB, maar kan je gewoon uitvoeren. Op die pagina vind je een download-knop, waarmee je de betreffende update kunt ophalen. Zo’n update is soms een simpel programma, maar vaker een zichzelf uitpakkend programma (een archiefbestand, normaal met eenZIP-extensie) met eenEXE-extensie. Je kan dus indien nodig ook zelf de inhoud er uit halen. SUR staat niet standaard op je PC, maar je moet hem via bovengenoemde pagina ophalen of automatisch laten uitvoeren. Als je hem download krijgt hij een nogal ingewikkelde naam, bv.Windows6.1-KB v25-x64.msu(waarbij x64 staat voor een 64-bits versie van Windows). Het programma werkt alleen onder Windows Vista en 7.

Windows 11 Processor Niet Ondersteund Of Wel? Check De Lijst

Noteer in dat geval het nummer van de update (bv.KB822798) en probeer de update handmatig te installeren. De kans dat het lukt is niet groot, maar je hebt er ook weinig mee te verliezen. Remo Zip voor Mac Creëren, uitpakken gecomprimeerde bestanden en mappen op de Mac.