Disse spørreundersøkelsene er valgfrie, og respondentene kan svare eller hoppe over dem. Administratoren for abonnementet kan også slette spørsmål og svar i spørreundersøkelser. Administratoren for abonnementet kan også ha muligheten til å gjøre endringer windll.com i alle deler av spørsmål og analyse for spørreundersøkelser. Se de interne retningslinjene for din organisasjon hvis du har noen spørsmål om dette. Du kan konfigurere forskjellige innstillinger og personlige opplysninger på sider som din kontoinnstillinger-side (eller på kontoinnstillinger-siden for våre andre produkter der det gjelder). Dette kan for eksempel være standardspråk, tidssone og kommunikasjonsinnstillinger (f.eks. velge å motta eller ikke motta markedsføringskommunikasjon fra Momentive). Du mottar kommunikasjon relatert til transaksjoner fra Lenovo, for eksempel ordrebekreftelser.

  • Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som person.
  • For Moto Voice-versjoner som tillater en tilpasset startfrase, beholder Moto Voice også et opptak av den på enheten for autentiseringsformål.
  • Hvis den er identisk med den versjon som vises for onlinelageret, bør du se et “OK”.

Passordet til FltPlan-kontoen din blir imidlertid ikke delt med administratoren av firmakontoen. Hvis du kjøper oppgraderte tjenester fra FltPlan, innhenter Garmin navn, e-postadresse, fakturaadresse og -telefonnummer samt primære og sekundære kontakter.

Ser Dette Ut Som Feil Produkt?

Registrering av krav er nærmere beskrevet i brukeravtalen. Med kjøperbeskyttelse kan de som kjøper kvalifiserte varer og tjenester, få tilbakebetalt hele eller deler av PayPal-betalingen dersom varene ikke ble levert eller i stor grad ikke samsvarte med selgerens beskrivelse av dem. Brukeravtalen inneholder mer informasjon om betingelsene som gjelder for landet der selgeren befinner seg. PayPal kan reservere betalingsbeløpet som forestående i reservekontoen din frem til mottakeren henter betalingen.

Datakontroller Og Databeskyttelsesansvarlig

Det er identifisert en rekke forhold ved andre lands arbeid med informasjonssikkerhet som potensielt kan ha overføringsverdi for norske forhold. Noen momenter er identifisert i alle eller de fleste av landene. For eksempel legger alle stor vekt på en helhetlig tilnærming, selv om de organisatoriske løsningene for å ivareta denne er noe ulike.

Vi bruker informasjonskapsler også for å velge ut relevante, interessebaserte annonser som skal vises til brukeren. Disse tjenestene kan samle inn informasjon, som IP-adressen din, som sendes av nettleseren din eller via informasjonskapsler. Når du besøker et av våre nettsteder under ASUS-domenet (deriblant mikronettsteder og versjoner av bestemt land/regioner), kan et slikt ASUS-nettsted bruke noen eller alle av følgende informasjonskapsler og lignende teknologier. Når du bruker ASUS-produkter og -tjenester, er du ikke påkrevet å oppgi dine personopplysninger basert på vår forespørsel. Hvis du imidlertid velger å ikke oppgi dine personopplysninger til ASUS, kan det hende vi ikke kan levere de aktuelle ASUS-produktene og -tjenestene eller svare på dine henvendelser.